Bezbrižno na sve puteve uz Triglav osiguranje

/
img

Krajevi Adria regije potpuni su izbor za obožavatelje prirode, avanturiste i kulinarske entuzijaste, a također i za ljubitelje tradicije, bogatog folklora i glazbe. Koju državu odabrati za Vaš (prvi) posjet? Provjerite u nastavku i otkrijte manje poznata mjesta regije. Brigu o bezbrižnom iskustvu prepustite Grupi Triglav.

Zanima li Vas odlična kulinarika?

Okusite Bosnu i Hercegovinu. Osim odlične hrane, koju uz autentičnost također krase turski (pri)okusi, u njoj ćete naći povijesno bogat grad Mostar te grad sunca, vina i platana Trebinje. Ukoliko želite okusiti prisnost, možete osjetiti i najviše ležeće selo u državi – Lukomir, koji stoji na 1495 metara nadmorske visine.

Želite li osjetiti adrenalin?

Osjetite Crnu Goru. Ne samo s adrenalinskim spuštanjima po rijeci Tari ili posjetom kanjona Nevidio, putovanje u toj državi također možete ukrasiti doživljajem najljepšeg prirodnog pristaništa u Europi – Kotorskog zaljeva, s manje poznatim gradom Perast te otocima Sveti Đorđe i Gospa od Šrkpjela.

Kamo na nezaboravno jedrenje?

Zaplovite po Hrvatskoj. Osim vožnje među otocima, koji su biseri Jadranskog mora, u Hrvatskoj možete doživjeti osjećaje iz mletačke tradicije. Prepustite im se u Dubrovniku. Samo korak od njega naći ćete predivan otok Koločep, koji je pravi izbor za sve ljubitelje romantike.

Jeste li ljubitelji folklora i narodne glazbe?

Poslušajte zov Sjeverne Makedonije u nekoj od 365 crkava u gradu Ohridu. U toj državi se također možete zasladiti: posjetite Kruševo, koje na Planini Baba raste još od otomanskih vremena i okusite već gotovo zaboravljene slatkiše – celufke te kruševski lokum. Tradicionalne domaće dobrote očekuju Vas u mjestu Berovo, u Maleševskim planinama.

Želite li stati na vrh planine i okupati se u moru?

Doživite Sloveniju. Upoznajte pastirski život na Velikoj Planini, samo korak od prijestolnice. Zatim se uputite na obalu i potražite Sečoveljske solane, preuređene u jedinstveni prirodni park. U Sloveniji će na svoj račun doći i svi ljubitelji dobrog vina – preporučamo Vam naime i posjet Ljutomersko-Ormoških gorica.

Želite li krenuti putevima povijesti?

Istražite Srbiju. Upoznajte Vojvodinu i Salaše te doživite čar koji su u raznolikom krajoliku doživljavali Mađarski nomadi. Ako tražite regeneraciju, spokojnost i razigranost, to istovremeno možete pronaći u Zlatiboru. Ne napustite ga bez posjeta etno sela Sirogojno i Gostilje. Svi koji želite pogledati iskonski rad prirode možete u toj državi posjetiti i znamenitost Đavolja Varoš.

Neka Vaše putovanje bude bezbrižno!

Bez obzira na to u koju od država ćete krenuti, u njoj ćete okusili gostoljubivost i autentičnost. Da Vaš put bude bezbrižan, pobrinite se s osiguranjima u nekom od društava Grupe Triglav, najveće osiguravajuće-financijske grupe u regiji Adria, s više od 120-godišnjom tradicijom, gdje danas više od 5.200 zaposlenih opravdava povjerenje stranaka i stvara sigurniju budućnost.

Pogledajte klip o Grupi Triglav:

Fotografija: Oglas_turizem

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :