Moderni luksuz u srcu Dalmacije, D-Resort, Šibenik

/
img

*Sponzorirani PR

Fotografije: D-Resort

Šibenik postaje sve popularnije turističko odredište sa svojom bogatom povijesnom baštinom, vrhunskom gastronomijom, raznim kulturnim događanjima, popularnim klubovima i prirodom koja oduzima dah.

Luksuzan dizajn za vaš nezaboravan odmor

D-Resort Šibenik je moderan, dizajnom bogat hotel, u potpunosti uklopljen s prekrasnim krajolikom srednje dalmatinske obale. To je izvanredna i očaravajuća fuzija starog svijeta s elegantnom i modernom elegancijom novog. Hotel je dizajniran u krivudavom obliku kako bi nadopunio oblik poluotoka Mandalina, na kojem se resort nalazi.

Hotel je građen od bijelog betona s otiskom drvenih dasaka, dajući objektu dojam antike. Bijele betonske linije također dijele sobe, od kojih sve imaju ugrađene staklene stijene s pogledom na Jadransko more. Vile i Yacht Club predstavljaju eksterijer od sirovog betona, koji se odnosi na stari, tradicionalni način gradnje kuća u Dalmaciji, čuvajući autentičnu kulturu. Svaka vila je drugačija, asimetrična, a kada se gleda iz marine, čini se da proviruju iz stijene. Ovim konceptom arhitekt Nikola Bašić uspio je redefinirati očekivanu paradigmu luksuza, pružajući još jedan način ljepote.

Koncept dizajna interijera temelji se na kontrastu između grube betonske konstrukcije i lakih materijala, prvenstveno drveta. Ideja je bila da izgleda kao da namještaj lebdi, zbog čega su ormari, komode i noćni ormarići u smještaju podignuti s poda, dok su police u predvorju postavljene na metalne rešetke. Kako bi se dobila ujednačenost, slične teme dizajna interijera, detalji, boje i materijali korišteni su u sedam arhitektonski različito oblikovanih zgrada D-Resorta – hotelu, jahta klubu, cocktail baru, dječjem klubu i tri vile.

Uživajte u odmoru spajajući prirodne ljepote grada Šibenika i udobnost D-Resorta

Možete uživati u spa iskustvu svjetske klase, prilagođenom spa iskustvu koje pružaju visokokvalificirani stručnjaci i terapeuti u najmirnijem okruženju. Preporustite se stručnjacima koji koriste samo ekskluzivne i jedinstvene proizvode za njegu kože, poput Bernard Cassiere & Thalgo.

Osim ugodnog ambijenta, wellness ponude i uslužnosti, u D-Resortu su svjesni koliko je važno zagovaranje održivosti u turističkoj industriji. Poticanjem odgovornog ponašanja podižu svijest o problemima očuvanja okoliša, čime su zaslužili certifikat Zeleni ključ.

D-Resort Šibenik, Hrvatska

[email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :