Planirate posjetiti Blagaj za vikend? Pansion i Restoran Most ispuniti će Vaša gastro očekivanja i smještaj

/
img

Nedaleko od Mostara, svega 10-ak kilometara prema jugoistoku, u malom turističkom mjestu Blagaj, nalazi se obiteljski Restoran i Pansion Most. Smješten u samom središtu Blagaja, pokraj rijeke Bune u prirodnom okruženju punog zelenila i cvijeća koje pruža pravi ugođaj za oči, posebice u ljetnom vremenu.

Dugogodišnje iskustvo restorana i usluge, te kvaliteta namirnica, visoko su pozicionirale “Most” kako među domaćim gostima, tako i inozemnim posjetiteljima. Prepoznatljiv po raznovrsnoj ponudi specijaliteta domaće kuhinje i stručnosti osoblja, restoran je jedan od favorita za raznovrsni ručak i opuštanje kraj rijeke Bune.

Domaći specijalitet – pastrmka s blitvom i kuhanim krumpirom, uz sezonsku salatu

Sa svojih 55 unutrašnjih i 120 vanjskih mjesta, restoran Most pogodno je mjesto za razne svečanosti – od svadbenih svečanosti, rođendanskih proslava, poslovnih ručaka pa sve do posjeta individualaca. Također, restoran organizira i individualne menije za turističke i učeničke grupe po dogovoru.

Adriatic Traveller tim u Blagaju
Tekija, Blagaj

Uz gastronomsku ponudu, gostima su na raspolaganju i usluge smještaja, s više od 20 kreveta u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama i apartmanima.

Svaka soba opremljena je klimom i vlastitom kupaonicom. Kao pogodno osvježenje i opuštanje svim gostima je na raspolaganju i vanjski sezonski bazen.

Vanjski sezonski bazen

Restoran i hotel u svom sastavu ima i vlastito parkiralište za 15-tak automobila.

Domaća i ugodna atmosfera u pansionu i restoranu Most učiniti će Vaš boravak u Blagaju još ugodnijim i opuštenijim.

Pansion i Restoran Most
036 572-998
061 212 424
063 031 978
Blagaj bb, Blagaj 88201
Bosna i Hercegovina

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :