Plava Laguna Croatia Open Umag donosi sportski spektakl

/
img

Ljubljana, 12. srpnja 2023. – Na današnjoj novinarskoj konferenciji u Triglav Labu, razvojno predstavnom centru Skupine Triglav, predstavljen je 33. turnir Plava Laguna Croatia Open Umag. O sportskom spektaklu, koji je tik pred vratima, govorili su direktor turnira Tomislav Poljak, teniska legenda Goran Ivanišević, član Uprave osiguravajuće kuće Triglav Tadej Čoroli i članica Uprave Plave Lagune Danira Rančić.

»Jedan od vodećih teniskih igrača na svijetu, tri pobjednika turnira za grand slam, aktualni pobjednik otvorenog prvenstva Francuske za mlade i još mnogo izvanrednih igrača na svjetskoj razini, koji igraju s odličnim rezultatima – tako bi s nekoliko riječi opisali sadržaj ovogodišnjeg turnira Plava Laguna Croatia Open Umag,« rekao je direktor turnira Tomislav Poljak i dodao: »Izvrsni igrači uključeni su u boj za naslov, tako da će turnir biti zanimljiv s različitim vidicima.«

Goran Ivanišević se pridružio konferenciji neposredno iz Wimbledona, gdje je pratio Novaka Đokovića, a govorio je i o tome, kako već deset godina čekamo da aktualni pobjednici turnira za Grand Slam igraju na domaćem turniru u Hrvatskoj. »U Umagu su igrali već mnogi osvajači turnira za Grand Slam, poput Novaka Đokovića, Rafaela Nadala, Thomasa Mustera i Carlosa Moye, pa i ja sam na tom spisku, a onda su svi ti naslovi osvojili tek po nastupu na našem turniru. Sada imamo trojicu aktualnih pobjednika grand slama, što nije mala stvar. Mislim da je pred nama ponovno tjedan vrhunskog tenisa. Čilić, Wawrinka i Thiem su stvarno igrači svjetske razine. Kada u tu temu dodamo jednu od najvećih mladih teniskih zvijezda, Holgerja Runeja, popis je potpun. Ne čekajte s kupovinom ulaznica«, podsjetio je Ivanišević.

Tradicija turnira Plava Laguna Croatia Open Umag je u svijetu tenisa poznata već dugo, a to znači i promociju za turizam. Organizator i glavni sponzor je društvo Plava Laguna. Članica uprave Plave Lagune Danira Rančić ovom je prilikom izjavila: »Plava Laguna je i ove godine dodatno povećala svoj uspjeh na turniru. Organizacijom ovog turnira želimo prikazati kako organizirati izvedbu na najvišoj razini kako bismo mogli pridonijeti razvoju kraja u kojem poslujemo. S ponosom možemo reći da se mečevi teniskog turnira u Umagu preko platforme ATP Media mogu ogledati po cijelom svijetu, što prati više od 7 milijuna gledatelja,« a svi gosti iz Slovenije su se pojavili na početnom igralištu Plave Lagune.

Za dobru organizaciju turnira u društvu Plava Laguna brinu se i partneri kao što je Skupina Triglav, današnja ugostiteljica novinarske konferencije. »U Skupini Triglav, koja je vodeća osiguravajuća kuća i financijska skupina na području Adria regije, sponzorska sredstva usmjeravamo posebice u sportno sponzorstvo i razvoj mladih sportaša te u označavanju važnosti zdravog načina življenja. Kao poznati partneri narodnih sportskih saveza, međunarodnih sportnih priredbi u brojnim sportskim klubovima na svim sedmim tržištima stvaramo sve priče o uspjehu, koje predstavljaju važan dio mozaika prepoznatljivosti brenda Triglav. Jedna od ovih priča je i teniski turnir u Umagu, gdje smo zlatni partner već od 2018. godine.« rekao je Tadej Čoroli, član uprave osiguravajuće kuće Triglav.

Izuzetno mi je drago što smo danas u Ljubljani imali priliku medijima predstaviti kako sportski tako i popratni program teniskog turnira Plava laguna Croatia Open Umag, koji dokazuje da je Slovenija jedan od najvažnijih emisijskih trgovaca poput hotelijerskog društva Plava laguna kao i za cijelu Istru. Teniski turnir Plava laguna Croatia Open biti će veći od sportskog događaja. Uz vrhunski sport za goste u Umagu, tu je i raznovrstan popratni program kulinarskih događanja na Taste Istria. Stoga su sva događanja prava dodana vrijednost hrvatskog turizma jer privlače nove posjetitelje i omogućuju stalnim gostima da uvijek dožive nešto novo, istaknuo je direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji Bruno Bonifačić.

Chatbot na platformi WhatsApp dostupan je svima koji su zainteresirani za raznolika događanja na i oko turnira. Osim informacija, korisnici također mogu kupiti ulaznice izravno s chatbota, rezervirati smještaj i u potpunosti sudjelovati u nagradnim igrama koje pružaju osvajanje ulaznice za finale.

Svi koji žele osigurati mjesto na događanju u Stella Marisu svoju ulaznicu mogu potražiti i na službenoj internetskoj trgovini croatiaopen.hr. Ulaznice za središnji teren dostupne su online, a za ostale teniske terene u ATP trgovini. Ulaznice su dnevne ulaznice i omogućuju pristup svim utakmicama tog dana na odabranom mjestu. Naravno, ako na vrijeme osigurate mjesto jer su zadnje karte još u prodaji.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :