Wellness i spa usluge na brodu za krstarenje? Iskustvo koje ćete pamtiti

/
img

MSC krstarenje nije samo prilika za putovanje i istraživanje – to je također prilika da se opustite, osjećate zdravo i izgledate najbolje što možete. Opustite se uz umirujuću saunu, opustite se uz tradicionalnu bali masažu ili se počastite tretmanom ljepote visoke tehnologije tijekom vašeg krstarenja u MSC Aurea Spa centru.

Osjećati se zdravim i izgledati najbolje što možete dio je iskustva MSC krstarenja. Isprobajte nešto novo, poput visokotehnoloških tretmana ljepote, umirujuće saune ili uživajte u bali masaži. Rezervirajte jedan od mnogih spa paketa i iskoristite promo cijene prije samog ukrcaja.

Kako bi gosti MSC broda iskusili najbolje iskustvo, sve Thermal Area usluge dostupne su samo uz najavu.

Fitness s najljepšim pogledom

Mogućnosti za sport i slobodno vrijeme obuhvaćaju sve ukuse i uzraste, od high-tech simulatora golfa i videoigara do raskošnog bazenskog kompleksa, ne zaboravljajući potpuno opremljenu teretanu i MSC Aurea Spa sa svojim modernim tretmanima ljepote i egzotičnim balij masažama.

Jedinstveno iskustvo tradicionalne bali masaže

MSC Aurea Spa može se pohvaliti egzotičnim interijerom od prirodnog kamena, dragocjenog drva i bogatim mozaicima, a opremljen je posebnim paketima za tretmane i masažu. Tradicionalna bali masaža uistinu je jedinstveno iskustvo. Zahvaljujući mješavini mirisnih esencija i aromatičnih ulja, vaše tijelo obavija aura beskrajnog mira i opuštanja.

Holističke i terapeutske dobrobiti vode i topline

Započnite svoje wellness putovanje u termalnom području broda i postignite dugotrajan osjećaj apsolutne dobrobiti koji će vas pratiti i nakon krstarenja. Sva termalna iskustva osmišljena su tako da polako podižu vašu tjelesnu temperaturu dok se opuštate, u potpunosti iskorištavajući holističke i terapeutske dobrobiti vode i topline.

Usluge uljepšavanja dostupne na MSC brodu

Uživajte ​​u stručnosti visoko specijaliziranog osoblja za estetske tretmane koji će vam pružiti izvrsne rezultate i opuštajuće efekte krstarenja. Prilagodite svoje krstarenje najboljim tretmanima za svoje tijelo. Opustite se i osjećate se fantastično!

Osvježite svoj izgled novom frizurom! Postoje različiti paketi koji uključuju personalizirani šampon i masku za regeneraciju, šišanje i jedan tretman procesne boje. Napustite salon stilizirani i spremni za sjajnu večer na brodu. Za muškarce, preporučujemo posebnu brijačnicu za najbolji izgled i osjećaj na brodu.

—-
Foto: MSC Cruise

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :