Zalogaj ljubavi u centru Banja Luke – Agape restoran

/
img

Riječ agape (grč. αγαπη) potiče iz starogrčkog jezika, i znači ljubav. Neorganičena, nesebična i sveprožimajuća ljubav. Grcima je podrazumijevala voljenje drugog više nego sebe, te emociju oja prevazilazi zemaljsko. Običaj je bio da se dragi ljudi skupe oko trpeze, te dijele hranu, piće i sve što se na trpezi nađe.

Slogan „Agape – zalogaj ljubavi“ sumira ideju vodilju restorana. Cilj restorana je doživjeti prostor i hranu kao Vaše mjesto dijeljenja zalogaja ljubavi sa Vama dragim ljudima.

Idealan prostor za organizaciju proslava i druženja.

Banjalučki kraj poznat je po ljubaznosti, dobroj hrani i domaćinskom ophođenju. Na vrhunskoj lokaciji u samom centru grada Banja Luke, u RK Boska, gostima je na raspolaganju jedinstveni gastro doživljaj delikatesa internacionalne i domaće kuhinje, upotpunjenih širokim asortimanom vina, koktela, kafe i drugih napitaka, posluženih na originalan način. U Agape restoranu pronaći ćete sve ono što je potrebno za savršen ugođaj, u prijatnom ambijentu uz ljubazno osoblje i vrhunske kuvare.

Elegancija i punoća ukusa, jednostavno – savršenstvo na tanjuru.
Kuhinja kao mjesto čarobnih receptura.

Uz specijalitete talijanske, francuske i domaće kuhinje, Agape stavlja naglasak na njihove autohtone recepte, nastale kreativnošću i inspiracijom njihovih kuhara.

Uvijek svježe namirnice, provjerene kvalitete.

“Jer domaće je domaće, i nema mu ravnog.”

U suradnji s domaćim proizvođačima, Agape je obogatio ponudu hranom i pićem karakterisičnim za banjalučko područje. Širok asortiman vina, svjetskih i domaćih, koktela i drugih napitaka je ono što se rado ističe i traži od strane novih, i redovnih gostiju.

Jednostavni domaći specijaliteti.

Agape restoran

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :