#1 četkice za zube u SAD-u koje će zavoljeti Vaši zubi

/
img

Svaki detalj je važan

Prvi Radius proizvod bila je četkica za zube. Osjećala se bolje u ruci, nudila je bolje čišćenje zubi i održavala je svijet malo čišćim. To je bio tek početak, a danas imaju i prvu organski certificiranu pastu za zube i konac.

Materijali su važni

Radius ručke i glave četkica za zube dolaze od materijala biljnog podrijetla, koristeći održive tvari koje smanjuju naš utjecaj na okoliš. Iz Radiusa ističu kako je to vrijedno osmijeha.

RADIUS

Vode vlastitu tvornicu u SAD-u

To znači da njihova kontrola kvalitete zadovoljava najviše standarde. Kupci se mogu osjećati dobro znajući da njihova kupnja podržava radna mjesta u Americi i da je napravljena ispravno.

Bolji proizvod za bolji svijet

Imamo samo jedan svijet i vjerujemo da možemo pomoći da ga održimo čistim, lijepim i zdravim. Svi Radius proizvodi prolaze kroz rigorozan proces kako bi bili što ljubazniji prema svijetu. Uvijek istražuju inovativne načine da svoje proizvode učine još ekološki prihvatljivijima.

“Koristim RADIUS četkice za zube gotovo 30 godina. Nakon nekog vremena odlučio sam isprobati novi model sa zamjenjivim glavama. Ovaj novi model mi se sviđa više od originala – jednostavno je odličan! Sada sam 40 godina kupac.” – W. Loweth / izvor RADIUS web.

Što je toliko drugačije u vezi s novom velikom četkom?

Originalna četka još uvijek je tu u svojoj srži – samo su promijenili naziv u “Big Brush” i poboljšali je. (Svidjet će Vam se puno više!)

RADIUS

Prvo su produžili vrat četkice za nekoliko milimetara kako bismo bolje očistili dosadna teško dostupna mjesta. (Jer svi znamo kada počnemo zanemarivati ​​te stražnje kutnjake – krunice i korijenski kanali počnu iskakati!)

Zatim su radili na čekinjama. Najlonske čekinje na biološkoj bazi učinili su tanjima i stavili ih više radi boljeg čišćenja. Također su razrijedili sloj čekinja, pružajući nježnije i učinkovitije iskustvo četkanja bez dodatne tvrde plastike koja udara u desni.

Omiljena nadogradnja bila je zamjenska glava. Široka ovalna zamjenska glava četkice nježno masira cijela usta. Možete birati između manje ili veće zamjenske glave četkice kako bi odgovarala Vašem prekrasnom osmijehu.

Ova mala poboljšanja velika su stvar. Kada svoju standardnu ​​četkicu za zube zamijenite velikom četkicom, dobit ćete bolje i učinkovitije čišćenje zubi i desni sa svakom četkicom.

Dodatni bonus: Radius veliki dizajn četkice koji masira desni može čak smanjiti rizik od bolesti desni i srca!

“Najbolja ručna četkica za zube. Radius četkica za zube ima mnoštvo vlakana. To ga čini puno učinkovitijim u čišćenju zubi, a da ne spominjemo desni. Osim toga, čekinje traju puno dulje od “staromodnih” četkica za zube. Smatram da su mi zubi uz brzo pranje četkicom za zube Radius čisti i osvježeni kao kad koristim električnu četkicu.” – H. Rothrock – izvor RADIUS web.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :