Podružnica Suzuki u Sloveniji potpisala je sedmi po redu sponzorski ugovor s Judo savezom Slovenije

/
img

Nakon višegodišnje uzastopne uspješne suradnje s Judo savezom Slovenije, podružnica Suzuki u Sloveniji potpisala je s njima još jedan jednogodišnji sponzorski ugovor. Sponzorska vozila uručena su Judo savezu Slovenije Tini Trstenjak, osvajačici zlatne olimpijske medalje iz Rio de Janeira 2016. i srebrnoj iz Tokija 2020., Anki Pogačnik, judašici 2022. i Marjanu Fabjanu, sportskom direktoru Judo saveza Slovenije.

Peter Verčič, direktor podružnice Suzuki u Sloveniji izjavio je: “Kao što sam već rekao na potpisivanju prvog sponzorskog ugovora sa Judo federacijom Slovenije 2017. godine u Podčetrtku, mi u Suzuki Slovenija pristupili smo ovom partnerstvu s ciljem dugoročne suradnje. Današnje potpisivanje novog, sedmog ugovora, dokaz je da su naše namjere bile iskrene. Bodrili smo naše sportaše i u vrlo teškim trenucima za nas automobiliste i iskreno zahvaljujemo Judo savezu Slovenije na razumijevanju u tom razdoblju. Zato nas danas posebno veseli što se situacija za brend Suzuki u Sloveniji toliko popravila da se potpisivanjem ovog ugovora vraćamo na okvire suradnje od prije krize, tj. sljedeće godine ponovno ćemo Judo savezu Slovenije i sportašima ustupiti četiri vozila Suzuki s-cross. Vjerujemo da ćemo ovime ponovno dodati svoj kamenčić u mozaik iznimnih sportskih uspjeha slovenskih judaša. Hvala Judo savezu Slovenije na suradnji i doprinosu ugledu brenda Suzuki u Sloveniji.”

“Sponzorstvo Suzuki Slovenija mi puno znači i velika mi je pomoć u mom ubrzanom tempu života. U posljednje vrijeme puno putujem i ovaj mi automobil omogućuje da sigurno i pouzdano stignem na odredište. Suzuki auto mi olakšava vožnju na treninge, zračne luke, pripreme i utakmice. Zahvalna sam na ovoj višegodišnjoj suradnji i ostajem vjerna Suzukiju i u budućnosti.”, izjavila je Tina Trstenjak, olimpijska prvakinja iz Rija 2016. i olimpijska viceprvakinja iz Tokija 2020.

“Iskreno zahvaljujem Suzuki Slovenija na njihovoj velikodušnosti i povjerenju u mene. Ova sponzorska podrška daje mi dodatnu motivaciju i poticaj da još jače treniram i borim se za ostvarenje svojih ciljeva. Vozilo koje sam dobila doista je vrhunsko i sadrži najnoviju tehnologiju i funkcionalnost koja će olakšati putovanje na treninge, natjecanja i druge sportske događaje. Vjerujem da će ovo vozilo doprinijeti mom rastu i uspjehu kao sportašice. S ovim vozilom moći ću bolje upravljati svojim rasporedom, potrebama i zahtjevima vezanim uz moj sport. Mobilnost nam je ključna jer mi omogućuje da na vrijeme dolazim na treninge i natjecanja. S ovim vozilom moći ću se više usredotočiti na svoje sportske ciljeve i težiti najboljim rezultatima.”, izjavila je Anka Pogačnik, judašica 2022. godine.

Lovrencij Galuf, predsjednik Judo saveza Slovenije izjavio je: “Danas, na ovom svečanom događaju, zajedno slavimo sedmu godinu sponzorske suradnje između Judo saveza Slovenije i našeg ponosnog sponzora Suzuki Slovenija. Želio bih iskoristiti ovu priliku da iskreno zahvalim Suzuki Slovenija i direktoru Petru Verčiču na kontinuiranoj podršci našoj organizaciji tijekom godina. Posebno nam je drago što se nakon Covid perioda vraćamo na 4 sponzorska vozila. Sponzorstvo je iznimno važan dio sportskog svijeta i bez vas, poštovani predstavnici Suzuki Slovenija, naš rad i postignuća sigurno bi bili drugačiji. Vaša podrška nam omogućuje da nastavimo svoju misiju i razvijamo judo kao sportsku industriju te odgajamo nove generacije judoista u Sloveniji. Suradnjom sa Suzuki Slovenija uspjeli smo osigurati 4 vrhunska automobila i vrhunske uvjete za naše sportaše koji su im omogućili iznimne uspjehe na domaćim i međunarodnim natjecanjima. Vaša nam je podrška omogućila da ostanemo konkurentni i uspostavimo se na domaćem i međunarodnom tržištu. Zajedno smo gradili mostove koji su nas spajali sa ljubiteljima juda diljem Slovenije. Želio bih izraziti duboku zahvalnost Suzuki Slovenija na dugogodišnjoj podršci i povjerenju u našu organizaciju. Sretan sam što možemo zajedno stvoriti priču o uspjehu koju vrijedi slaviti.”

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :