Duboki mir, opuštanje i revitalizacija na Istarskom poluotoku, u srcu Opatijske Rivijere  – Villa Astra, Lovran

/
img

Već od otvaranja ville Astra 2002. godine, brojni su svjedoci svjedočanstava preobražaja gostiju i prijatelja Ville Astra, koji brzo prepoznaju i osjete posebnu energiju ove lokacije: brzo opuštanje, duboki mir i revitalizaciju. Govore: „Magično je“. Većina njih se vraća upravo zbog tog magičnog iskustva.

Poriv postojanja Ville Astra je da svaki gost za vrijeme boravka osjeti u sebi preobražaj. Štoviše, svrha je da Villu Astru i Lovran svaki gost napusti osjećajući se opušten i ispunjen s osjećajem svoje temeljne frekvencije koja mu donosi radost i kreativnost. Promijenjen, osnažen i otvoren za stalnu promjenu.

U 2016. ova magičnost dostigla je novi nivo. Prirodni izboji elektromagnetske energije – vortexi u vrtu vile su međusobno povezani i cijeli energetski vrt i vila vibriraju visokofrekventnom energijom koja omogućuje brzu revitalizaciju naše izvornosti. O tome govore provedena znanstvena mjerenja fizičara, i svjedočenja gostiju, kao npr. supruge bračnog para iz Münchena: “G. Martinko, hvala vam za ovo mjesto. Moj muž ima šezdeset godina i radi u kompaniji s visokim tempom. Došli smo ovamo s posljednjim atomima snage. Samo nakon dva dana odmaranja u vašem vrtu on je kompletno vitalan.”

U Villi Astri se nadaju da će svaki posjetitelj „doći kao gost i otići kao prijatelj“.

Villu okružuje mediteranski zeleni vrt iz kojeg vodi direktan pristup šetnici Lungomare.

Elegantni i profinjeni Boutique Hotel Villa Astra djelo je arhitekta Renata Renosca i graditelja Attilia Maguola, i savršen je primjer venecijanske cvjetne gotike s početka 20. stoljeća. Građena je u periodu 1903. – 1905. g., na samom početku niza nekadašnjih ljetnikovaca, na prekrasnoj lokaciji tik uz jadransko more i s veličanstvenim pogledom na kvarnerski zaljev, renovirana s puno respekta te svaka sobe ima svoj poseban ugođaj.

› 9 dvokrevetnih soba
› od 27 m2 do 45 m2
› svaka soba ima svoju priču i pogled na more
› odlična lokacija, odmah uz more
Jedinstveno iskustvo i nezaboravan doživljaj.

Villa Astra ima 9 prostranih soba, sve s pogledom na more.

U hotelu možete pronaći sve što vam je potrebno za opuštanje i ugodan odmor: svoj intimni kutak u vrtu, terasu-sunčaliste uz vanjski bazen, knjižnicu, saunu, masaže, i sve to na svega nekoliko metara od mora. Villa ima izlaz na obalnu šetnicu Lungomare (dugačku 16 km) kojom vam do centra grada Lovrana treba oko 15 minuta hoda.

Gosti uživaju osobni, individualni pristup s puno ljubavi i pažnje s ciljem da im boravak bude što ugodniji i tako se ostvaruje moto hotela: Putnici nam dolaze kao gosti, a odlaze kao prijatelji koji se rado vraćaju.

Vrt Ville Astra s pogledom na jadransko more.
„Život je putovanje, a Vaše putovanje je naš život. Dopustite si prepustiti se magičnom djelovanju Ville Astre.” – Vjekoslav Martinko, vlasnik

HOTEL VILLA ASTRA

Vjekoslav Martinko
Viktora Cara Emina 11
51415 Lovran | Croatia
Tel.: +385 51 294 400
[email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :