Provedite doček Nove godine u La Fleur, Tivat

/
img

Svi maštamo o svečanom i nezaboravnom dočeku i ulasku u Novu godinu. Vrijeme je koje želimo provesti s najbližim ljudima u ugodnoj atmosferi. Jedan od luksuznih načina kako ući u Novu godinu je rezervirati wellness vikend i promijeniti lokaciju. A kada je lokacija uz more u očaravajućoj Boki Kotorskoj, u novootvorenom hotelu, doživljaj je garantiran.

La Fleur ponuda Nova godina 2023.

Udaljen pedeset metara od mora.

Otvoren u julu, 2022., kroz autentičan dizajn i hrabri pristup poslovanju, već se pozicinirao visoko na ljestvici turističke ponude Boke. Neki ga zbog imena nazivaju oazom rascvjetalih emocija, pa je i slogan nastao iz takvog opisa – Blooming emotions in the heart of Boka. A, emocije, njih prenose zaposleni kroz osmjeh i neposredan pristup svakom gostu pojedinačno. Personalizovana usluga je u startu bila podrazumijevajuća, ali zahvaljujući gostima, cijeli tim ovog šarmantnog hotela zna da je na pravom putu da učini uslugu posve drugačijom.

Sadržaj hotela, osim devet deluks soba, i šest apartmana (koji nose nazive cvijeća) čine i dva restorana: 360° Rooftop Bar & Restaurant, sa pogledom na zalazak sunca i La Bohème, fajn dajning mjesto, sve više prepoznato po dobrom izboru lajv nastupa priznatih muzičara iz Crne Gore. Koncept same kuhinje je osmišljen na bazi unikatnog menija, koji se zasniva na fuziji mediteranskih i ukusa iz različitih krajeva svijeta, čime je stvorena dosta smjela i zasigurno posebna sinergija kulinarskih specijaliteta. Idealno mjesto možda ne postoji, ali La Fleur Boutique Hotel je itekako blizu tome.

SPA centar, sa svojim sadržajima je mjesto gdje svaki gost može da odvoji vrijeme samo za sebe, uz šum vode i umirujuću muziku, ali i uz masažu koju pružaju diplomirani fizioterapeuti. Koncept samog SPA je zaista opravdao i nam- jenu u skladu sa samim značenjem – Sanus per Aquam.

https://www.lafleurhotel.com/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :