Savršena harmonija prošlosti i sadašnjosti u 5* boutique hotelu Kazbek, Dubrovnik

/
img

Boutique Hotel Kazbek u Dubrovniku, jednoj od najprepoznatljivijih svjetskih turističkih destinacija,  u vlasništvu je švedske investicijske tvrtke Pervanovo.

Cilj tvrtke je obnoviti stare povijesne zgrade na prestižnim lokacijama kako bi im povratili stari sjaj i slavu. Politika tvrtke Pervanovo je maksimalno očuvanje originalnosti starog izdanja postižući istovremeno najviše moguće standarde u pogledu udobnosti.

Impresivna vila smještena je na lapadskoj obali, svega 3 km od povijesne jezgre Dubrovnika.

Kazbek je kategoriziran s 5 zvjezdica i nudi visoki stupanj privatnosti i prilagodljivi način iznajmljivanja u svojih 12 soba i 1 apartmanu. Moguće je iznajmiti pojedinačne sobe, jedan kat, ali i privatizirati cjelokupni hotel.

Svih trinaest smještajnih jedinica su uređene i opremljene s velikom pažnjom kao bi boravak bio jedinstven. Grbovi starih dubrovačkih obitelji kojim je ukrašena svaka soba podsjećaju na slavnu prošlost kada je ljetnikovac služio kao idilično utočište od svakodnevnog života nudeći nadahnuće i privilegirani prostor za stvaranje. Sve smještajne jedinice nude visoki standard te su opremljene sistemima “pametne sobe” s klimom, SAT & PAY TV sistemom, minibarom i bežičnim internetom. Cjelokupni je namještaj u Kazbeku ručno izrađen kako bi postigli istinski ugođaj tradicije visoke klase starog Dubrovnika.

Kazbek je savršena lokacija za privatnu zabavu ili korporativno događanje u Dubrovniku.

U Kazbeku je na meniju bogata i raznovrsna gastronomija svih Hrvatskih regija, od laganih ribljih specijaliteta dalmatinske obale do okusom bogatih mesnih jela iz Slavonije kao i birana hrvatska vina.

Na raspolaganju su bazen s vodenom masažom, sauna, restoran s dvorišnom i lounge terasom. Također, dostupni su dnevni izleti i jedrilice (Hallberg Rassy, 53’, 12 osoba) kao i gliser (Raguza 1000, 12 osoba).

Lapadska Obala 25, Dubrovnik 20000, Hrvatska
Tel: +385 (0)20 362 900 (info & rezervacije) | +385 (0)20 362 999 (recepcija)
Email: [email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :