Idilično mjesto s prekrasnim pogledom na Buško jezero – Eco selo Grabovica

/
img

Eco selo Grabovica nalazi se na Buškom jezeru, koje je jedno od najvećih umjetnih jezera u Europi, te je samo desetak kilometara udaljeno od graničnog prijelaza Kamensko, uz prometnicu prema Tomislavgradu.

Uz samu granicu s Hrvatskom i dalmatinskim zaleđem, na mjestu gdje se susreće Bosna, Hercegovina i Dalmacija, mediteranska, kontinentalna i umjerena klima, na nadmorskoj visini od 700 metara, nalazi se Buško jezero. Doživite iskonsku prirodnu ljepotu i gostoljubivost stanovnika i prevedite ljeto na obali Buškog jezera.

Pogled na Buško jezero u prirodnom okruženju.

Novo turističko odredište koje postaje prepoznatljivo kako u Dalmaciji i ostalim dijelovima Hrvatske, tako i širom Bosne i Hercegovine i zemljama u okruženju.

Idilično mjesto s prekrasnim pogledom na Buško jezero, u sklopu istog je vlastito mini jezero s velikom fontanom  i nekoliko manjih na potocima kroz Eco selo što daje posebnost  ovom „rajskom“ odredištu.

Sadržaji Eco sela Grabovica su:

  • restoran,
  • drvena kućica,
  • terase s većim brojem sjedećih mjesta i kompletnim pratećim ugostiteljskim objektima,
  • velika svadbena dvorana s preko 500 sjedećih mjesta, kompletno opremljena,
  • amfiteatar na otvorenom,
  • kamena špilja,
  • mini zoo vrt,
  • sportski tereni,
  • jahački klub sa štalama i konjima,
  • veliki ograđeni koral za jahanje.

Kreirajte Vaš najvažniji dan u prirodnom okruženju Eco sela Grabovica

Organizacija svadbenih svečanosti u Eco selu Grabovica je na vrhunskoj razini, bilo da je u pitanju doček svatova, catering na našem jezercu ili kod mlade i mladoženje, glavna svadbena svečanost u velikoj dvorani koja ima kapacitet cca 400 sjedećih mjesta. Kočija, vatromet, vrhunska usluga te ponuda hrane i pića, vanjski prirodni ugođaj, naše mini jezerce i vanjski veliki šah – uistinu su nešto što privlači mladence iz Hrvatske, BiH te zemalja poput Njemačke, Švicarske, Austrije i šire.

Vašu svadbenu svečanost možete rezervirati na telefon +387 63 699 142

Svadbena svečanost u dvorani kapaciteta 400 sjedećih mjesta.

Eco kontinentalni bogati doručak nositelj je najviše ocjene i oduševljenja.

Prenoćište Eco selo Grabovica trenutno raspolaže s više smještajnih jedinica i nudi usluge noćenja s doručkom.

Sve sobe su opremljene LED TV-om, besplatnim internetom, klimom, grijanjem te mini barom. Svaka soba ima zasebnu kupaonicu koja je opremljena tuš kabinom, WC školjkom i umivaonikom. Našim gostima su osigurani čisti i mekani ručnici kao i higijenski sapun te gel za tuširanje. Smještaj je prilagođen svim gostima, individualcima, roditeljima s djecom ili parovima.

Drvena etno kućica i terasa s predivnim pogledom na Buško jezero plijene pažnju svih gostiju.

U sklopu ugostiteljskog dijela Eco sela Grabovica nalaze se: restoran sa šankom, pizzeria, prateći ugostiteljski dijelovi za pripremu hrane: kuhinja sa skladišnim prostorom, krušna peć na drva, pečenjara na žaru (drveni ugalj), posebna pečenjara za janjce i odojke. Kapacitet sjedećih mjesta je cca 400.

Domaća, tradicionalna jela ispod sača.

Naučite osnove jahanja u konjičkom klubu.

Sportsko – rekreativni klub “Buško jezero” koji djeluje unutar Eco sela Grabovica, organizira školu jahanja u konjičkom klubu.

Zaljubite se u predivna bića i obalu Buškog jezera.
Uživajte u harmoniji prirode,

Eco-selo Grabovica

Lokacija: Grabovica, Tomislavgrad, 80245, Bosnia and Herzegovina

Kontakti: +387 34 366-851 Restoran; +387 63 720 707 Smještaj i marketing

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :