Istražite zelenu prijestolnicu Slovenije uz B&B Hotel Ljubljana Park

/
img

B&B Hotel Ljubljana Park odlična je polazna točka za istraživanje zelene prijestolnice Slovenije. Nakon napornog dana istraživanja, poslovnih sastanaka ili konferencija, možete napuniti baterije u udobnim novonamještenim sobama.

Smješten u mirnom zelenom području s pogledom na gradski dvorac

Hotel se nalazi u blizini ljubljanskog glavnog željezničkog i autobusnog kolodvora, na pragu starog grada s brojnim kulturnim i povijesnim znamenitostima. Grad vam je na dohvat ruke te možete uživati u ugodnoj šetnji ili shopping groznici. Hotel je na korak od povijesnih znamenitosti, najpopularnijih mjesta u Ljubljani te brojnih kulturnih i zabavnih događanja.

Recepcija


B&B Hotel Ljubljana Park je najurbaniji i zeleniji hotel u centru Ljubljane. Hotel je jedini u Ljubljani smješten usred parkova, okružen zelenim krošnjama koje će vam pomoći da se dobro naspavate. Prošećite hotelom i na svakom katu otkrit ćete 12 slovenskih regionalnih parkova. Budući da je Ljubljana Zelena prijestolnica Europe 2016., B&B Hotel Ljubljana Park daje sve od sebe kako bi grad postao zeleniji.

Sobe u B&B hotelu Ljubljana Park

B&B Hotel Ljubljana Park nudi sadržaje moderne urbane infrastrukture u 215 udobnih soba među kojima možete birati između jednokrevetnih i dvokrevetnih soba. Sve sobe su opremljene klima uređajem, kartičnim pristupom, IP TV (radio+tv), sušilom za kosu, tušem, WC-om, te Wi-Fi internetom.
Sobe su opremljene materijalima slovenskog porijekla i ekološki su prihvatljive. LED rasvjeta, reciklirani papir i slavine za vodu koje će se pobrinuti za manju potrošnju vode upotpuniti će vašu udobnost, ali i pridonijeti boljoj budućnosti. Tijekom vašeg boravka pobrinuti ćemo se da sav otpad bude recikliran i prepuštamo odluku o svakodnevnom čišćenju u vaše ruke. Rado ćemo prihvatiti i vašeg ljubimca koji će vam se pridružiti u vašoj avanturi.

Dvokrevetna soba
Superior soba


Sobe s pogledom savršen su izbor za sve koji uživaju u mirnom boravku s prekrasnim pogledom na središte Ljubljane, dvorac i kamniško-savinjske Alpe.
Apartmani su savršen izbor za sve koji traže malo više prostora. Poslovni apartman nudi i mjesto za sastanke, jer apartman ima konferencijski stol sa 6 stolica i LCD TV na kojem možete održati svoju prezentaciju. Apartman također ima veliku spavaću sobu i kupaonicu koja je kliznim vratima odvojena od mjesta za sastanke.

Otkrijte sve usluge i sadržaje B&B hotela Park Ljubljana

Kako bi se zajamčila najbolja udobnost, hotelski restoran pruža širok izbor slovenskih, indijskih i međunarodnih jela. Njihovo profesionalno i ljubazno osoblje, uz ukusnu hranu i slovenska vina, učiniti će vaše kulinarsko iskustvo nezaboravnim.
Na recepciji ćete pronaći besplatan sef, a osoblje će vam pomoći i pri odabiru savršenog dnevnog izleta po Ljubljani i Sloveniji. U predvorju se nalazi sigurna soba za prtljagu u kojoj možete ostaviti svoju prtljagu nakon odjave.

Recepcija

B&B Hotel Ljubljana Park nudi dvije konferencijske dvorane za najam, Tabor i Park, opremljene suvremenom tehničkom opremom. Također, možete unajmiti i krovni dio hotela koji ima 250 m² i pogodan je za veća i razna događanja (seminari, radionice, snimanja, itd…).
B&B Hotel Ljubljana Park dio je Bee Path-a i dobio je certifikate Slovenia Green accommodation i Travelife, igrajući ključnu ulogu u procvatu urbanog pčelarstva u Ljubljani.

B&B HOTEL Ljubljana Park
Tabor 9, 1000 Ljubljana, Slovenia
+386 1 300 2 500
[email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :