Must-see Zagreb Advent lokacije za pravi božićni ugođaj!

/
img

Advent na Zrinjevcu

Klasik zagrebačkog Adventa, mjesto prijateljskih susreta uz kuhano vino i obiteljskog druženja uz pečene kestene – Advent na Zrinjevcu je nepretenciozan, romantičan i elegantan, a opet je tako veseo i jednostavno ‘zagrebački’.

Što sve Zrinjevac nudi ovog Adventa? Vožnju kočijom ili isprobavanje tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti, predstave za djecu popodne ili koncerte u večernjim satima, obrtničke radionice za mališane ili kupovanje božićnih poklona na kućicama. Ovo je mjesto pravog božićnog duha za baš sve generacije!

https://www.adventzagreb.hr/
Najava ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu

Ledeni Park

Tradicionalna božićna ponuda na Tomislavcu vraća se u sklopu Adventa Zagreb, postajući središtem prave zimske idile.

Klizanje ispred veličanstvenog pročelja Umjetničkog paviljona, vesela glazba, zanimljiv kulturni program, raznolika ponuda domaće i svjetske fast food hrane te napitci koji nas griju iznutra i izvana – Ledeni park na Trgu kralja Tomislava nije samo mjesto, to je doživljaj koji se pamti! Tamo se stvaraju uspomene na prvo klizanje, na odlične provode s društvom, baš kao što su ih stvarale brojne generacije kroz povijest Zagreba.

https://www.adventzagreb.hr/

Fuliranje – Strossmayerov trg

Popularni zagrebački Stross u Adventu postaje platforma za najpoznatije domaće food start-upove te mlade i već etablirane kuhare.

Mate Janković, Ivan Pažanin, Mario Mandarić i Vid Nikolić samo su neka od imena koja će stvarati neviđeno gastronomsko iskustvo za sve posjetitelje. Posebna se pažnja na fuliranju posvećuje i dizajnu, programu te održivosti, a cjelokupan doživljaj garantira najslasnije, najzabavnije i najljepše fuliranje do sad! Ipak je fina hrana jedan od simbola Božića, zar ne?

https://www.adventzagreb.hr/

Trg bana Josipa Jelačića

Svi će stanovnici i posjetitelji Zagreba imati svoj Božić! Kako nitko ne bi bio zakinut za božićno drvce ili pak adventski vijenac, pobrinut će se dekoracije na središnjem gradskom trgu i jednom od glavnih simbola grada – Trgu bana Jelačića.

Tamo će biti smješteno veliko božićno drvce, ukrašeno raznim dekoracijama u klasičnoj ili 3D varijanti, a koje će tijekom Adventa pozivati sve ljude dobre volje da se oko njega okupe. Naravno, već tradicionalno otvaranje adventske sezone započet će paljenjem prve svijeće na adventskom vijencu, odnosno fontani Manduševac. Spremni? Neka Advent započne!

https://www.adventzagreb.hr/

Baš naš Advent

Svjetlost, igra boja i puno, puuuno božićnih dekoracija. Ovo čeka posjetitelje platoa Gradec, koji će ih ove godine u sklopu Adventa Zagreb šarmirati atraktivnom i interaktivnom božićnom scenografijom.

Zamislite čaroban prostor u kojem putujete kroz prekrasno ukrašene borove, a iza svakog od njih čeka vas jedan posebno uređen kutak – na vama je da otkrijete o čemu se radi. Psst, Gradec je s izdvojenim photo pointovima i odlična lokacija za fotografiranje s pogledom na grad!

https://www.adventzagreb.hr/

Izvor: https://www.adventzagreb.hr/adventska-spica

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :