Najveći aqua park na Balkanu – Grad Sunca Trebinje

/
img

Sa površinom od 80 ha, na samo 5 km od centra Trebinja, nalazi se pravi turistički dragulj Bosne i Hercegovine – Grad Sunca. Mjesto koje spaja šarm tradicije i modernog, Grad Sunca svojom ljepotom i bogatim sadržajem poziva sve da se opuste i prepuste njegovim čarima.

Grad Sunca nudi više načina za uživanje, zabavu i odmor gdje trenuci provedeni s obitelji i najdražim prijateljima postaju nezaboravne uspomene.

Bogatu ponudu čine udoban smještaj, restorani koji služe internacionalna i tradicionalna jela, spa i wellness centar, adrenalinski sadržaj u aqua parku, sportsko-rekreativni i dječji sadržaji, uzbudljiv noćni život i mogućnost organiziranja manjih i većih korporativnih događaja, seminara, kao i organizacija vjenčanja.

U Gradu Sunca nalazi se najveći aqua park na Balkanu „Sunčana vrela”, luksuzni hotel „SL Panorama“, sportsko-rekreativni objekat „SL Olimp” (sa zatvorenim bazenom, teretanom, multifunkcionalnom dvoranom, otvorenim i zatvorenim terenima za fudbal, košarku, odbojku i tenis), wellness i spa centar „Galija”, etno selo „Etno selo i Varoš čaršija”, dječji park „Dino Park”, apartmansko naselje „Bijeli grad”, auto-kamp i koloseum.

Vodeni svijet Grada Sunca omiljeni je kutak svih posjetitelja.

Vodeni svijet čine aqua park „Sunčana vrela“, wellness i spa centar „Galija“, te zatvoreni bazen „SL Olimp“. Kreiran za pružanje vrhunske zabave, odmora i relaksacije.

Aqua park, kapaciteta 2000 posjetitelja dnevno, idealno je mjesto za cjelodnevnu avanturu i odmor za cijelu obitelj. Vrhunska usluga, čist zrak i voda, prostrane plaže, ljubazno osoblje i bogat prateći sadržaj čine vrijeme provedeno u Sunčanim vrelima nezaboravnim.

Black Hole Slide, Free Fall Slide, Big Twister Slide, Rafting Slide 1 i Rafting Slide 2 – šest su velikih adrenalinskih tobogana.

Dodatnih šest tobogana za djecu pod jedinstvenim nazivom Kids slides pružaju neponovljiv doživljaj mališanima.

Raskošan wellness i spa centar Galija savršeno je mjesto na kojem možete okrijepiti um, tijelo, dušu i potpuno se opustiti. Na raspolaganju su zatvoreni bazen, jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, slana i ledena soba, raznovrsne masaže, tretmani lica i tijela te solarij.

Jedinstveno wellness iskustvo prilagođeno Vašim specifičnim potrebama.
Zatvoreni bazen „SL Olimp” na raspolaganju je svim gostima, ljubiteljima plivanja i profesionalnim sportašima. 

Inspirirani podnebljem na kojem se nalaze, svi smještajni objekti u Gradu Sunca dizajnirani su komforno i ugodno za nezaboravan boravak. Doživite osjećaj topline i srdačan pristup bilo da se smjestite u hotelu, apartmanskom naselju, hostelu ili auto-kampu.

Smješten u srcu Grada Sunca, na samo 4 km od Trebinja, savremeno dizajniran hotel SL Panorama sa pet zvjezdica, udaljen je svega 25 kilometara od aerodroma  „Čilipi” u Dubrovniku i 53 kilometra od aerodroma  „Tivat”.
Pogledajte smještajnu ponudu ovdje.

Više o cjelokupnoj ponudi Grada Sunca pogledajte ovdje.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :