Istražite Divaču, okolne jame i Lipicu uz smještaj u hotelu Malovec

/
img

U samoj blizini Italiji, Divača je selo smješteno u Sloveniji, te nudi bogat aktivni odmor u prirodi. Posjetili smo hotel Malovec u Divači, koji je poznat kao domaćinski i raskošni hotel s tradicionalnim restoranom.

Hotel posjeduje dvije jednokrevetne sobe i 14 dvokrevetnih soba. Sve su moderno i udobno namještene. U ponudi su i trokrevetne i četverokrevetne obiteljske sobe s balkonom.

Restoran s vanjskom terasom poslužuje ukusna jela mediteranske kuhinje, a bar nudi širok izbor koktela te toplih i hladnih napitaka.

Divača je udaljena 25 km od Trsta i 40 km od Kopra. Škocjanske jame i ergela Lipica udaljene su samo nekoliko minuta vožnje, a Postojnska jama udaljena je 27 km. Pročitajte ovdje o Škocjanskim jamama te ovdje o Lipici.

Škocjanske jame prvi su spomenik u Sloveniji upisan na UNESCO-ov popis svjetske baštine. 18. svibnja 1999. godine upisane su na popis globalno važnih močvara Ramsarske konvencije, kao prvo podzemno močvarno područje na svijetu.

Lipica je dom lipicanaca i najveća ergela lipicanaca na svijetu. Početak njezine jedinstvene priče seže u daleku 1580. godinu. Priča o prvoj svjetskoj ergeli lipicanaca priča je i o ugodnim iskustvima. Doživite priču o lipicancima u društvu s više od 300 bijelih lipicanaca na više od 300 hektara zelenih površina.

Rezervirajte Vaš boravak u hotelu Malovec u Divači ovdje ili na sljedeće kontakt podatke:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :