Prvi Healthness resort u Europi – Terme Sveti Martin

/
img

Terme Sveti Martin jedinstvena su destinacija na sjeveru Hrvatske, koja se smjestila usred netaknute prirode Međimurja. Ova oaza mira ponosi se lokalnom i zdravom gastronomijom, Healthness i Wellness ponudom, modernim smještajem i preko 100 godina tradicije u termalnom kupališnom turizmu, što je čini idealnom destinacijom za cjelogodišnji odmor.

Jedinstveno iskustvo boravka u autentičnim termama

Prvi Healthness resort u Europi nudi jedinstveno iskustvo boravka kao i poticaj za mijenjanje stila života. Kao autentični Healthness resort u Hrvatskoj, ove su terme drugačije od ostalih na svakoj razini, nudeći gostima jedinstvene usluge koje se zajedno kombiniraju u programe prilagođene njihovim potrebama i željama, a koji se ne mogu doživjeti nigdje drugdje. Healthness koncept temelji se na holističkoj filozofiji dr. Rudolfa Steinera, utemeljitelja antropozofije – znanosti koja predstavlja sklad duha i tijela kao glavnog izvora zdravlja i sreće.

Umjesto klasičnih wellness paketa koji se inače nude, u ovim termama izrađuju se individualni programi vezani na vraćanje duha, tijela i uma u ravnotežu. Svaki program u resortu temelji se na vlastitim znanjima i pripremama s posebno odabranim ekskluzivnim i lokalnim proizvodima, tako da svi gosti koji kroče u Terme Sveti Martin mogu doživjeti jedinstveno iskustvo jer su upravo oni ti koji odlučuju što žele i trebaju, kao i što žele postići u smislu da postanu zdraviji.

Ukratko Healthness koncept označava kombinaciju aktivnog odmora, wellness uživanja i zdrave gastronomije.

Oaza mira na sjeveru Hrvatske

Resort nudi smještaj u hotelu ili u apartmanima okruženim brežuljkastim krajolikom. Hotel Terme Sveti Martin 4* moderno je opremljen sa 151 hotelskom sobom i 6 suiteova, te predstavlja destinaciju idealnu za cjelogodišnji odmor, wellness opuštanje, poslovno putovanje, ali i aktivni odmor. U sklopu resorta nalazi se i 98 apartmana, manjih i većih kvadratura, smještenih tik do pitome šume.

Cijeli koncept Healthness odmora zaokružen je ljekovitom termalnom vodom koja dodatno potencira zdravlje, osjećaj lakoće i vitalnost organizma. Prema stručnim analizama, ona je među najkvalitetnijim i najstarijim termomineralnim vodama u Europi, a stara je više od 43.000 godina. Crpi se s 800 m dubine, a temperatura na izvoru iznosi 38 °C. Osim kompleksa zatvorenih bazena, resort se može pohvaliti i vanjskim aquaparkom sa sadržajima za najzabavniju ljetnu avanturu, kao što su tobogani, dječje vodeno igralište, restorani i barovi ili masaže na otvorenom.

Ljubitelji wellnessa će u Termama Sveti Martin uživati jer resort nudi više od 20 različitih vrsta masaža s uljima i maskama izrađenim od lokalnih namirnica, Svijet sauna i Beauty centar s bogatim izborom kozmetičkih tretmana prirodnom kozmetikom. Posebnost su tretmani proizvodima iz ekološke kućne radinosti koji se izrađuju na bazi termalne vode (pilinzi, masažne pločice, sapuni, maske, kreme, itd.).

Resort također nudi medicinske usluge, poput Body Vitality Scana, koji na jednostavan, bezbolan i brz način otkriva neravnotežu u organizmu, kao i privatnu polikliniku Lumbalis koja se bavi ortopedijom i fizikalnom terapijom, a za potpuni sklad uma i tijela, gosti se mogu pridružiti besplatnim satovima joge ili mindfulness meditacije.

Već sami slogan Terma Sveti Martin govori o osnovnoj orijentaciji ovog resorta – zdravlju i dobrom osjećaju u svom tijelu. Zdrave životne navike potiču se svakog dana, a najbolji način upravo je kroz zdravu, bogatu i raznovrsnu gastronomiju. Svoje mjesto u ponudi našle su namirnice ekološkog i biodinamičkog porijekla koje se proizvode isključivo u bližoj okolici. Želja za uvođenjem zdravih i kvalitetnih namirnica rezultirala je pronalaskom lokalnih proizvođača hrane koji prema zahtjevnim pravilima ekološkog i biodinamičkog uzgoja, proizvode namirnice koje svakom gostu pružaju ukusno, hranjivo i zdravo jelo.

Terme Sveti Martin su zahvaljujući kvalitetnom smještaju, netaknutoj prirodi te filozofiji koja se bazira na zdravlju, te moderno uređenom kongresnom centru idealna lokacija za organizaciju kongresa, seminara, sastanaka ili teambuildinga, te mjesto koje nudi brojne sadržaje za rekreativne, ali i profesionalne sportaše. Svake godine terme ugošćuju brojne profesionalne predstavnike različitih sportskih disciplina iz cijelog svijeta, kao i skupine rekreativaca. Sportski tereni, dvorana s teretanom, hotelska teretana, trim staze i golf te disc golf teren samo su neke od mogućnosti koje se nude ljubiteljima sporta svih uzrasta.

Više o aktualnoj ponudi Terma Sveti Martin pronađite na: www.termesvetimartin.com

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :