Atelje inspiriran japanskom kuhinjom koji morate posjetiti prilikom posjete Dubaija

/
img

Tekst i fotografije: Andrea Drežnjak

Yamanote Atelier je zanatski koncept japanske pekare i kafića, zamišljen i stvoren u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svoja vrata otvorio je javnosti 2013. godine.

Sve je počelo s dubokim divljenjem japanskim okusima i pečenju.

Izjava je koju je podijelio vlasnik i menadžer Yamanote Atelier brenda. Ideja koja je započeta kao jedna mala pekarnica, brzo se proširila diljem UAE, izgradivši neospornu reputaciju za neodoljive pekarnice, deserte i slana jela.

Definitivno, mogu potvrditi da Yamanote stvaratelji teže izvrsnosti u svemu što rade, bilo da se radi o pripremi, pečenju ili dostavi svojih kreacija. Svi proizvodi koji se poslužuju u Yamanote trgovinama svježe su pečeni s autentičnim japanskim sastojcima izravno iz Japana.

Sam ambijent i energija Yamanote Atelier su zapanjujući. Iznimna ljubaznost i nasmijanost osoblja, profesionalizam i vjera u vlastitu ponudu, prvo je što primijetite ulaskom u jednu od osam Yamanote poslovnica.

Zaintrigiranost i iskrena želja i namjera osoblja da vas meni i usluga zadive, te da napustite restoran siti, nasmijani i zadovoljni – misija je Yamanote Atelier osoblja.

Blještavost i čistoća interijera stvaraju dojam divljenja i poštovanja prema samom brendu i upoznavanju veličine istog. Kaže se da sitnice čine razlike, a tako sam pribor i originalni dodatci čine da osjetite veliki respect prema hrani koju željno čekate.

Koliko zapravo znanje imaju, a pri tome i smisao za lijepu estetiku i pažnju, pogledajte na videu u nastavku.

Pažljivo kreiran special meni inspiriran japanskom kuhinjom nudi predjela, salate, glavna jela i domaće sokove koje morate probati. Jela od piletine, hobotnice, japanske nudle,…Sigurno ćete imati favorita za kušanje novih okusa, a sigurno napraviti fantastične fotografije jer su sama jela “instagramična”.

“Šećer na kraju”. Ovaj put, zaista pravi slatki pogodak za uokvirenje posjete i originalnog menija. Skup slastica iz vlastite proizvodnje dio je Yamanote Atelier ponude, kao i distribucijskog kanala za mnoge slastičarnice i markete diljem UAE.

Kolači nisu samo za fotografiranje, već su okusi koje morate ponoviti kada ste u blizini ili posjeti grada. Voćne kombinacije ili klasična čokolada uz blještavilo karamele – svi smo pronašli vlastiti favorit.

Odabir kave, kao i cjelokupne liste pića, poseban je angažman. Osim što dolaze u zadivljujućim šalicama, ne može se odoljeti ne fotografirati iste u svakom kutku ateljea.

Za kraj, odaberite sami željenu poslovnicu koja Vam je najbliža smještaju i kretanju, ili više njih budući da Yamanote Atelier posjeduje mnoštvo lokacija u blizini popularnih atrakcija UAE.

Više o samom brendu, ponudi i lokacijama pogledajte ovdje.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :