Posjetite restoran Filii prilikom sljedeće posjete Međugorju

/
img

U Filii restoranu zajamčena je harmonija okusa i mirisa. Autorska i kreativna kuhinja temeljena na lokalnim sezonskim namirnicama, domaćim biljem i začinima. U ponudi su i najbolja hercegovačka vina te velik broj odabranih svjetskih i hrvatskih vina.

Restoran poznat po obilnim porcijama ukusne hrane i srdačnom osoblju i pristupu.

Restoran je otvoren za hotelske goste i sve one koji žele probati bogatstvo i originalnost hercegovačke kuhinje koja prati svjetske renomirane kulinarske trendove.

Restoran pogodan za proslave, kapaciteta do 100 sjedećih mjesta.

Za goste koji preferiraju intimne večere ili druženja u odabranom krugu ljudi, u sklopu restorana nalazi se više VIP salona, kao i predivan vrt u zelenilu i cvijeću, gdje se gosti mogu zabaviti i opustiti u ugodnom društvu. Restoran je kapaciteta 100 sjedećih mjesta u unutrašnjosti hotela, dok je u ljetnom vrtu dodatnih 100 mjesta.

Ukusna hrana i kvalitetno, domaće podrijetlo.
Domaće slastice za okrunjivanje ručka i druženja u restoranu Filii.

U istom objektu dostupan je i hotelski smještaj. Hotel Filii Međugorje je mali obiteljski hotel podignut na samom ulazu u Međugorje, u nenarušenom prirodnom okruženju. Sagrađen je sredinom 1990-ih, a započeo je s radom 2005. godine.

Gostima su na raspolaganju 30 hotelskih soba i 2 apartmana, restoran, velika dvorana, osigurano parkiralište. Interijer je moderno opremljen, a sve sobe imaju kupaonicu, TV, telefon, te WiFi.

Hotel Filii raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, te četverokrevetnim apartmanima. Terasa s pogledom na brdo ukazanja i Križevac.

U sklopu se nalazi restoran sa velikim izborom jela, te nudi usluge polupansiona i punog pansiona, za kapacitet 50 osoba. Restoran nudi i usluge ručka ili večere za grupe u prolazu.

Tradicionalna hrana i puni tanjuri po kojima je poznat restoran Filii.

Facebook Filii Međugorje

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :