Pronađite svoju sretnu stranu

/
img

Pronađite svoj put od lošeg do dobrog. Od pitanja do odgovora. Od praznog do punog.

Neka Vam na tome putu pomognu inspirativni i već popularni noviteti Mladinske knjige.

Glumica i TV voditeljica Zvezdana Mlakar, u koautorstvu s urednikom Rokom Smoleom, u knjizi “Razgovori koji su mi promijenili život” prisjeća se emisije koja je rušila rekorde gledanosti i mnoge tabue.

“Ja sam majka, baka, plavuša, glumica, domaćica, farmerica, ugrožena…”

Zvezdana Mlakar, još uvijek članica SNG Drama Ljubljana, ali više ne voditeljica jednog od najgledanijih talk showova u regiji. U njemu je sva svoja bogata iskustva iz stvarnog života vješto prenijela u razgovore na drugom programu Televizije Slovenije. Kako su napisali njezini televizijski kolege, u showu se uvijek bavila strastveno, osobno, izravno i bez predrasuda. Tako je počela pisati knjigu – o predstavi, o ljudima s kojima je razgovarala, o ljudima kojima je knjiga namijenjena i, naravno, o sebi.

Novi naslov Mladinske knjige.

Najjače lijekove nosimo u sebi.

Popularni zagrebački sociolog Bruno Šimleša, u priručniku je spojio znanstvena saznanja s dugogodišnjim iskustvom koje je stekao radeći s pacijentima i njihovom rodbinom.

Ovo je vrijedan vodič za očuvanje Vašeg zdravlja.

Šimleša u knjizi predstavlja važnost cjelovitog pristupa liječenju. Pritom ističe utjecaj misli, emocija i međuljudskih odnosa na tijelo te dovodi u pitanje uobičajeno shvaćanje zdravog života prema kojem je (samo) zdravo tijelo važno za zdrav duh. Ujedno upozorava da se nikada ne treba odreći prednosti službene medicine, već kombinirati obje metode liječenja jer time povećavamo šanse za ozdravljenje. Jer naše srce i um su izvanredne tvornice lijekova!

Zašto se razbolimo? Što trebamo učiniti kada se razbolimo? Kako pomoći voljenoj osobi sa zdravstvenim problemima? Kako da ostanemo zdravi? To su glavna pitanja na koja odgovara Bruno Šimleša u knjizi “(P)ostati zdrav“.

Ovaj opsežan i inspirativan priručnik namijenjen je prvenstveno onima koji se bore za svoje zdravlje, ali će svakako biti od velike pomoći i svim njihovim najbližima da im pruži dobru podršku.

Mladinska knjiga

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :