Priča o obitelji, ljubavi, odlučnosti i predanosti – COCOPAT

/
img

Priča kako je započela ideja brenda?

COCOPAT je priča o obitelji, ljubavi, odlučnosti i predanosti.

Sve je započelo 2012. u sobi djevojke u kojoj je nagovorila majku da joj sašije ‘’pismo torbu’’ od komada crne veganske kože, prema njezinom osmišljenom dizajnu. Ono što je uslijedilo nakon toga, bilo je nevjerovatno, majka koja nikada prije nije uključila šivaći stroj sašila je torbu! Želja njezine kćeri za torbom u trenutku je prerasla u sofisticiranu poslovnu ideju i s tom prvom torbom rođen je brend COCOPAT!

Danas, COCOPAT je obiteljsko poduzeće koje vodi majka sa svoje tri kćeri. Sve torbe su ručno izrađene s ljubavlju, od visokokvalitetne veganske kože (imitacija kože). Naših 12 krojačica ispunjene su velikom strašću za šivanjem i marljivo rade kako bi ispunile san svakog klijenta.

Od samo ideje pa sve do obiteljskog pogona proizvodnje u srcu Bosne i Hercegovine, naša je proizvodnja društveno odgovorna, a naši zaposlenici rade pod poštenim radnim uvjetima.

Kupnjom torbe COCOPAT podržavate i poslovne žene, mala poduzeća i velike snove!

Jeste li vjerovali u ovakav uspjeh brenda na početku?

Prije svega, počeli smo sa sasvim različitim proizvodima od onih koje sada izrađujemo. U pitanju su bili sitni ženski modni detalji; broševi, ogrlice, narukvice i prstenje, a nakon toga počinjemo sa izradom prvih torbica, najobičnijih klasičnih sa zatvaranjem na patent.

Tako da možemo reći da se nitko nije nadao ovakvom uspjehu koji smo do sad postigli te smo zahvalni svima koji su nam pomogli ostvariti ga.

Kako izgleda jedan radni dan u Cocopat radionici?

U COCOPAT radionici je uvijek posla ”preko glave”, no naše marljive djevojke sve stižu odraditi točno i precizno. Cijeli proces izrade je podijeljen u nekoliko faza, a na kraju se svaka torba pomno pregledava prije nego što napusti radionicu. Radionica je samo dio posla koji čini naš brend, pola posla koji se odvija ”iza scene” je od velike važnosti za funkcioniranje brenda. U taj dio posla se ubraja dosta funkcija, kao što su vođenje društvenih mreža (Facebook/Instagram), upravljanje web shop-ovima, vođenje spiskova te svakodnevna komunikacija sa našim kupcima, kao i sa svim prodajnim mjestima.

Na kojim tržištima djeluje Vaša prodaja torbica?

Prvobitno je bilo samo BiH tržište, isključivo online narudžbe, a malo po malo smo se proširili na područje Hrvatske i Srbije, također samo sa online narudžbama. U toku online poslovanja, stekli smo i dosta prodajnih mjesta (u BiH) koja i dan danas imaju naše torbice u svojoj ponudi. Nakon par godina smo se odlučili napokon otvoriti i svoje samostalne shop-ove; prvo u Vitezu, a godinu nakon toga i u Sarajevu.

Danas imamo i dva web shop-a, jedan orijentiran za hrvatsko tržište sa skladištem u Hrvatskoj, a drugi za cijeli svijet, sa skladištem u Nizozemskoj.

Nakon svih ovih godina uspona i padova, sad ih brojimo preko 10!, želimo poručiti samo jedno: a to je da nikad ne odustajete od svojih snova!

Vaš COCOPAT

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :