Maštate o zimskoj idili? Posjetite ovu kuću u Gorskom kotaru

/
img

Brda i šume Gorskog kotara idealan su bijeg od užurbane svakodnevnice.
Ukoliko maštate o zimskoj idili i tražite savršen planinski smještaj okružen šumom i snijegom, ova kuća je idealan odabir za Vas!

Pronašli smo luksuznu kuću za odmor, u kojoj možete uživati u sauni, jacuzziju, swim spa bazenu.

Kuća Casa Foresta smještena je u srcu Gorskog kotara, između Rijeke i Zagreba u gustoj šumi. Nova je moderna vila na brežuljku iznad Mrkoplja, u središtu Gorskog kotara i samo 41 km udaljena od mora i 2 km od skijališta Mrkopalj.
Za samo 30 minuta vožnje od kuće možete posjetiti Nacionalni park Risnjak, jezero Fužine i jezero Lokve. Područje je savršeno za planinarenje i šetnje.
Lokacija je pogodna za cjelogodišnje uživanje – ljetno kupanje u moru i zimsko opuštanje u mirnim planinskim uvjetima. Nalazi se na sporednoj cesti u zelenilu i na vrlo mirnoj poziciji.

Nova moderna vila u srcu Gorskog kotara
Luksuzna kuća za odmor u zimskoj idili

Posjeduje tri spavaće sobe, dvije kupaonice, kompletno opremljenu kuhinju, unutarnji wellness prostor sa saunom i jacuzzijem.

Unutarnji wellness prostror sa saunom i jacuzzijem
Nakon zimske šetnje opustite se u toplom jacuzziju s terapeutskim prednostima
Dvije kupaonice unutar kuće Casa Foresta

Zamislite topli čaj u rukama ušuškani pod dekicom u toploj planinskoj kući u zimskoj idili…Ova moderno opremljena kuća pruža Vam savršen bijeg od svakodnevne užurbanosti.
Posjetite Casa Foresta s Vašim bližnjima već sada u prvim snježnim danima. Kapacitet kuće je 6-8, što je idealan broj za kratke zimske vikende ili organizaciju obiteljskoj odmora.
Unutrašnjost kuće uređena je u rustikalnom stilu sa dozom modernog dizajna.

Tri spavaće sobe unutar kuće Casa Foresta


Posebnu pozornost zauzima vanjski swim spa grijani bazen sa protustrujnim plivanjem te tri sjedeća mjesta za relax prostor.


Tu je i dječji park s ljuljačkama i toboganom te ograđeno dvorište za bezbrižnu igru.
Kuća raspolaže i zasebnim zatvorenim prostorom za druženje i roštiljanje. Obuhvaća još jednu kuhinju, drveni stol sa klupama, kamin za roštilj, pikado te zasebni toalet.

Konoba s kuhinjom i kaminom

Odmorite se, probudite uz cvrkut ptica, udahnite svježi zrak.
Casa Foresta je stvorena da stvarate nezaboravne uspomene s obitelji i prijateljima.

Casa Foresta, kuća za odmor
Adresa: Furmanska 4, 51315 Mrkopalj
E-mail: [email protected]
Web: www.casaforesta.hr
Mob: +385 99 222 33 73

Fotografije: Creative Media

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :