“Miriše na Italiju” – Gdje pojesti najbolju pastu u Ljubljani?

/
img

U gastro centru zelene prijestolnice Slovenije, u Trubarjevoj ulici, smješten je opušten i ujedno živahan prostor za #pastalovers!

RawPasta je mjesto koje karakterizira posvećen rad, ljubav, strast prema hrani, široki osmijesi i radost pripreme talijanskih specijaliteta. Pronaći ćete mještane i turiste koje privlači neodoljiv miris talijanskih umaka i zveket tanjura.

Samo najbolji sastojci za savršen ručak!

Raw Pasta svježa tjestenina za špagetone koja je taman prave debljine i teksture da uhvati umak. Pripremljeno s našim domaćim Siciliana umakom od cherry rajčica, maslina, capresa, patlidžana, crvenog luka i češnjaka. Na kraju, završeno s malo ekstra djevičanskog maslinovog ulja iz Orominerva, koje svojom svijetložutom bojom i svježom aromom maslina dodaje suptilan slatki okus jelu, a da ga ne nadjača

Tko ne bi odolio tjestenini u ovom tanjuru? Za prste polizati.
Ovo morate probati!

Ovaj recept je ukusan i jednostavan. Svježa tjestenina s umakom od rajčice i s burratom je preporuka Raw Pasta gurmana. Verzija s paccherijem od cjelovitih žitarica jedan je od favorita u restoranu. Pogledajte ovdje kako napraviti ovo jelo kod kuće. SAVJET: Ako vam više ide od ruke papanje umjesto kuhanja, uvijek možete skoknuti do Ljubljane po dašak Italije.

Svježa Raw Pasta tjestenina s umakom od rajčice i s burratom.
Ima li ovdje siroljubaca? Došli ste u svoj kutak.

Sir je sastojak koji povezuje talijansku kuhinju. Dodajte malo talijanskog sira svojoj tjestenini i podignite svoj obrok na višu razinu.

‘La carbonara’ je jedan od najpoznatijih talijanskih recepata. Ovaj dekadentni recept je ukusan i zasitan, a podrijetlo vuče iz Lacija. Postoje mnoge varijante ove tjestenine, ali iskušajte prvenstveno tradicionalnu verziju u Raw Pasta.

Dok se ne prekrije tanjur 🙂
Svježa tjestenina s ‘Carbonara’ umakom.
Ponesite Italiju u vaš dom, gdje god da živite.

Raw Pasta proizvodi dostupni su u shop-u nedaleko od restorana. Iz trgodine poručuju da delicije mogu izazvati nekontroliranu sreću i žudnju za novom posjetom! Ps. samo prenosimo upozorenje 🙂

Prirodne delicije u lijepim ambalažama za vas i za poklone.
Darujte svoje bližnje Raw Pasta slatkim paketićem.

Potražite svoju sreću u trgovini Raw Pasta u Trubarjevoj 47, u Ljubljani, a više o cjelokupnoj ponudi pročitajte ovdje.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :