Otkrijte misterij hedonizma u Staroj gostilni, u Piranu

/
img

Stara gostilna je razlog zašto u Piran ne dolazite samo na more. Iskusite posebno putovanje raskošnim autentičnim okusima, samo nekoliko koraka od piranske promenade.

Jedan od najstarijih restorana u Piranu, vođen je svjetski priznatim kuharom koji živi treće tisućljeće. Kombinacija lokalnog kulinarskog naslijeđa s mladenačkom maštom i talentom čini “staru” gostilnu zapravo uvijek mladom.

Restoran vođen najmlađim slovenskim kuharom s Michelinovim priznanjem

Kad mladenačka inovativnost i iskusna razboritost idu ruku pod ruku, mogu pomaknuti kulinarske granice. Uz podršku dobro uigran tim, glavne kreativne snage Stare gostilne, Donata Milič i Kristian Zule, teže kozmopolitskim tanjurima i savršenoj usluzi.

Šefica je Donata, koja vodi Staru gostionu od 1997. godine. Sa strašću i jasnom vizijom transformirala ju je od klasičnog morskog restorana u restoran novih kulinarskih dimenzija. 2020. godine timu se pridružio novi kuhar Kristian Zule – Kiki. Uz puno prostora za razvijanje talenta, eksperimentiranje i maštu, svakodnevno kreira umjetnička djela na tanjurima koji u promatraču bude želju.

Otkrijte modernu raskoš među starim zidovima

Stara gostilna skrivena je među starim piranskim kućama, poput elegantne staklene vitrine koja se obraća samo sladokuscima. Primamljiv i glamurozan ambijent restorana je malen, ali iznimno bogat. Otkrijte misterij hedonizma – kako usporiti tempo života i prepustiti se luksuzu trenutka.

Restoran može primiti do 20 gostiju, ali ovaj luksuzni ambijent možete rezervirati i samo za sebe – za privatni događaj, intimnu večeru samo za dvoje, ili Vaše razloge za uživanje.

Okusi Stare gostilne

Uz fokusiranost kuhinje na lokalnu sredinu, stvorena je posvećenost prema dugogodišnjoj tradiciji solane. Temperament Mediterana, igra godišnjih doba i mladenački entuzijazam kuhara isprepliću se s okusima na tanjurima.

Budućnost oblikuju kreativnom transformacijom kulinarske prošlosti lokalne sredine i najboljim namirnicama. “Staro” je samo u nazivu, a novo i mlado u punom su izražaju na tanjurima.

Neka vrijeme stane, a okusni pupoljci ožive!

Mirisi valova i mora, sjaj osunčanih stijena, blagost večernjeg povjetarca i uzbuđenje slanih poljubaca inspirirali su kreiranje zaokružene kulinarske priče – Šetnja slovenskom obalom.

Svako poglavlje i svaki tečaj nova su avantura koju valja vidjeti. Inovativna nadogradnja tradicije omogućit će vam da uživate u elegantnoj interpretaciji kraških i istarskih okusa.

www.stara-gostilna.com

Savudrijska ulica 2, 6330 Piran, Slovenija, +386 41 439 008, [email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :