Preporučujemo: Najbolji street food u Sarajevu koji morate probati!

/
img

Uz već dobro poznatu lokaciju u ulici Dobrinjske bolnice bb, Kantina je otvorila novi lokal u Sarajevu na Bulevaru na adresi Džemala Bijedića 279.

Ovo mjesto poslužuje brzu hranu, na drugačijem nivou uz inovativnost i bogatstvo okusa. Street restoran vođen iskusnim kuharom i kreatorom Safetom Salihovićem – Sajom, dobilo je nadimak kao mjesto gdje se duša hrani. Provjerili smo i potvrđujemo isti! Sastojci su visoke kvalitete uz izgrađeni lanac lokalnih dobavljača, što nam se sviđa jer je riječ o BiH produktu.

Adriatic Traveller ekipa posjetila je Kantinu. Mali, ali ugodni prostor odisao je energijom i zadovoljstvom osoblja što su baš oni dio Kantina ekipe. Uz smijeh i srdačnost, preporučili su nam omiljeni Philly cheesesteak i bestseller burger s dodatkom jedinstvenih krumpirića. Prvenstveno, trud i strast osoblja i iskrena želja za oduševljenjem Kantina menijem nas je oduševila! Meso koje smo jeli je jednostavno briljantno, a pecivo je jedno od najboljih koje smo ikada probali. Toplo preporučujemo Kantinu i vratiti ćemo se.

Kantina na novoj lokaciji – Bulevar, Džemala Bijedića 279, Sarajevo.

Samo svježa ulična i ugodna hrana napravljena od kvalitetnih namirnica, dopremljena od lokalnih dobavljača.

Adriatic Traveller preporuka: Philly cheesesteak!
PS. Ne zaboravite probati i ukusne krumpiriće.
Cubano sandwich.

Facebook

Instagram

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :