Hotel okružen netaknutom prirodom – Monti, Igman

/
img

Otkrijte ljepotu netaknute prirode, veličanstvene krajolike i beskrajno opuštanje na veličanstvenoj olimpijskoj planini Igman. U prekrasnom planinskom okruženju možete se napuniti i opustiti dok ste u blizini prirode.

Luksuzni ski i spa hotel.
Planinski hotel Monti.

Hotel Monti s četiri zvjezdice otvoren je tijekom cijele godine i sastoji se od 65 udobnih soba i apartmana.

Odmor u prirodnoj atmosferi, vrhunski konferencijski sadržaji, spa centar, kao i inovativna kuhinja s nezaboravnim gastronomskim iskustvom.

Sve hotelske sobe imaju klima uređaj, ormar, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu, ručnike i balkon s pogledom na planinu, električno kuhalo, sef. Pojedine sobe sadrže i kuhinju s hladnjakom.

Topli interijer odlika je hotela koji će Vas oduševiti na prvu!
Spa ugođaj u Vašoj sobi.

Zabavite se u spa centru, uz uživanje u sauni, turskom kupatilu ili jednostavno u bazenu s pogledom na planinu. Izvanprosječne dužine, bazen je must-see pogodnost za vrijeme Vašeg boravka u hotelu na Igmanu. Prostranost i pogled na snježne borove, odmor je koji će napuniti baterije uma i tijela.

Opustite se u wellness centru s unutarnjim bazenom, fitness centrom i saunom, ili u vrtu.

Turska i finska masaža, slana i ledena soba, te topla, ugodna relax soba, dodatne su prednosti Monti wellnessa. Uz omiljenu knjigu i pogled iz udobnih ležaljki, vjerujemo da ćete poželjeti posjetiti Monti i u proljetno vrijeme. Više spa & wellness fotografija pogledajte Monti Facebook stranici.

Dugi bazen s pogledom na snježnu šumu.
Spa & Wellness urednost, toplina i raskošnost.
This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :