Novi Buybook naslov za marketinške stručnjake i laike “Živjeti marketing” u prodaji

/
img

Jedna od najvažnijih izdavačkih kuća i knjižara u Bosni i Hercegovini predstavlja novi naslov namijenjen marketinškim stručnjacima, kao i onima koji žele “zagrebati površinu” ovog sve popularnijeg zanimanja.

Što je sve danas marketing? Koliko znamo o marketingu? Bez obzira kojom branšom se bavili, marketing je neophodan. Istovremeno, mnogi bježe i negiraju bitnost.
Kako približiti marketing laicima i kako proširiti vidike marketinškim stučnjacima, pročitajte u novom Buybook naslovu.

Kako da marketing radi za, a ne protiv vas?

Živjeti marketing je priručnik − kako za marketinške stručnjake, tako i za laike – o načinima primjene marketinških metoda na raznovrsne izazove poslovnog okruženja. Živjeti marketing ide i korak dalje, polučujući svjetonazor nadahnut idejom marketinga kao životnog stila, kao umijeća zauzimanja za vrijednosti koje znače nama i našoj zajednici u savremenom svijetu.

“(…) Živjeti marketing [je] prva knjiga ovog tipa u Bosni i Hercegovini.” doc. dr. Denis Berberović

“Knjige iz marketinga na BHS jezicima napisane su uglavnom u udžbeničkom formatu. No, s kojim izazovima se marketinška teorija suočava u praksi, šta mogu biti prepreke njenoj primjeni i kako izgleda njena implementacija začinjena emocijama koje jedan marketinški profesionalac ima prema marketingu, to do sada nismo imali priliku pročitati. (…) Živjeti marketing je iskreno ljudsko svjedočanstvo o marketinškoj profesiji te stoga predstavlja vrijedan izvor spoznaja i saznanja.”

Više o autoru

Amer Pašić za sebe voli reći da je zaljubljenik u marketing i to od „malih nogu“ svoje karijere. Sada već davne 2002. godine počinje njegov dodir s branšom i angažman u medijskoj industriji koji će se potom proširiti na oblast marketinga i prodaje. U bogatom i raznovrsnom dvodecenijskom iskustvu kreirao je, producirao i implementirao veliki broj uspješnih marketinških i prodajnih planova i kampanja. Nakon serijala stručnih članaka na osobnom blogu, te nekoliko izdanih stručnih publikacija u elektronskom formatu, Živjeti marketing je prvijenac autora, svojevrstan nastavak njegovog djelovanja sada i u printanom formatu.

“Živjeti marketing: kako da marketing radi za, a ne protiv vas?” – dostupno na Buybook web shop-u i Buybook knjižarama.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :