Popularni vodič s više od 70 recepata koji će promijeniti vaš pogled na prehranu

/
img

Gaz Oakley, autor svjetske uspješnice Vegan 100 posto, planetarno poznat i kao @avantgardevegan, s razlogom ima više od milijun pratitelja na društvenim mrežama s kojima dijeli svoju strast za uzbudljivim veganskim jelima koja su slavlje za oko, dušu i nepce. U svojoj drugoj knjizi na hrvatskom jeziku Gaz donosi nove gurmanske recepte koji su jednostavniji, s uputama koje će vas voditi korak po korak, uz savjete i praktične napomene o sastavu i načinu pripreme. Od doručka do deserta, svaki je obrok eksplozija okusa u više od 70 fantastičnih veganskih recepata koje možete prilagoditi svojim potrebama, raspoloženju i rasporedu. Moja zelena kuhinja knjiga je uz koju će svatko poželjeti biti vegan.


Izvor fotografije: www.gazoakleychef.com/books/plants-only-kitchen/

Bez buke, bez otmjenih sastojaka – samo fantastična hrana od biljaka.

Uz simbole koji označavaju jesu li recepti bogati proteinima, traju li manje od 15 minuta ili su prikladni za pripremu obroka i kuhanje u serijama, ova knjiga objašnjava kako najbolje učiniti da veganska prehrana funkcionira za vas.

Upoznaj autora

Gaz Oakley postao je chef u Cardiffu u Walesu, u Velikoj Britaniji kad mu je bilo samo 15 godina. Otkako je odlučio postati vegan, profesionalne tehnike koje je naučio strasno i beskompromisno koristi kako bi osmislio predivna, inovativna veganska jela.

Gaz je čest gost diljem svijeta, a 2018. na gostovanju u Zagrebu svojim je jelima, ali i osobnošću oduševio i hrvatsku publiku.

Izvor fotografije: www.gazoakleychef.com

Njegov Instagram profil i youtube kanal imaju više od milijun pratitelja i sve su njegove kuharice svjetske uspješnice, a prva Vegan 100 posto, prevedena je i na hrvatski.

“Moja zelena kuhinja” dostupna u izdavaštvu Planetopija

Planetopija kao nakladnička kuća objavljuje knjige s područja osobnog razvoja i holističkog pristupa zdravlju, prehrani, duhovnosti, ekologiji. Izaberite naslove koji svojom porukom ohrabruju vaše napore da živite kvalitetnije, zdravije, sretnije, mudrije, njegujući umijeće življenja i povezanost jednih s drugima kao i s planetom Zemljom. Isto tako, ovaj popularni vodič s više od 70 slasnih, jednostavnih recepata punih bjelančevina, snage i zdravlja može biti vaš.

Moja zelena kuhinja, Gaz Oakley, Izdavač: Planetopija

Naslov je dostupan ovdje.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :