»Grand« veliki odmor u zavodljivom Kopru

/
img

Hotel Grand Koper od svibnja 2021. oduševljava svojim dizajnerskim imidžom, kada je zasjao u novom svjetlu. Zgradu hotela, koja od 1952. godine krasi koparsku promenadu, projektirao je arhitekt Edo Mihevc, a u procesu obnove sudjelovali su AKSL arhitekti i industrijski dizajner David Tavčar. U opremi i sitnom inventaru vidljivi su likovi živih morskih bića – rakova, jastoga, hobotnica i morskih zvijezda, kao i motiv koze po kojoj je grad Koper dobio ime već u doba Rimljana (Capris).

Grand lokacija

Izvrsna lokacija hotela Grand Koper oduševit će vas. U istom danu možete uživati ​​u šetnji starom Ljubljanom, aperitivu u samo 15-ak minuta vožnje udaljenom centru Trsta i večeri uz more. Ako želite istražiti istarsko zaleđe, možete otići u slikovito istarsko selo Koštabona i vinsku fontanu u Marezigama, s pogledom na tršćanski zaljev. Grad Koprr i njegova okolica nude brojne mogućnosti za sportske aktivnosti i kušanje vina i ulja.

Luksuzan osjećaj doma

Posebnost hotela Grand Koper je osjećaj dobrodošlice, inače moderno opremljenog hotela. Za ugodan doček i dobro raspoloženje pobrinuti će se ljubazni i mladoliki tim Granda. Ambijent hotela i terasa s pogledom na more predstavljaju prekrasnu kulisu za vaše selfije s odmora.

Gurmanska degustacija od jutra do večeri

Započnite dan raskošnim buffet doručkom i nastavite ga vrhunskim jelima. Hotelu Grand Koper stručnjak je za »Dolce vita« stil života. Pripremite se za maženje grand jelima na svakom koraku u hotelskom restoranu Capra, pizzeriji Caprizza i Carlo baru. Ukusne talijanske bruskete, domaća tjestenina s tartufima i škampima, sporo kuhana hobotnica s povrćem, plodovi mora s palentom, pizze od 48-satnog dizanog tijesta i umjetnički deserti iz ruku uigranog kuharskog tima, zajednička su nit velikog iskustva. Nazdravite životu uz kućni koktel ili čašu vrhunskog domaćeg vina u hotelskom Carlo baru.

Hotel Grand Koper dobitnik je nagrade BigSEE 2022 za najbolji dizajn interijera, a hotelski restoran Capra nalazi se na popisu najboljih restorana u Sloveniji prema kulinarskim vodičima Gault & Millau Slovenija i Falstaff.

www.grandkoper.com • +386 5 61 00 500 • [email protected] 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :