Antički duh i moderna udobnost – Hotel Salona Palace

/
img

Hotel Salona Palace jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora.

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, te obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima, što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste. Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju eskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa.

Opustite se u ekskluzivnoj oazi mira.

S dvije saune, hidromasažnom kadom, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što Vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života.

Osim navedenim sadržajima, hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele ‘začiniti’ svoje uobičajene plivačke navike.

No ono što hotel ponajprije izdvaja od svih ostalih jest vjera da će gosti prepoznati i cijeniti vrhunsku kulturno – povijesnu baštinu koja ih okružuje te da će u potpunosti uživati u vrhunskoj usluzi.

https://www.salonapalace.com/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :