Srce Boke Kotorske udaljeno 50 m od mora – La Fleur Boutique Hotel

/
img

La Fleur Boutique Hotel je nastao iz ljubavi, kroz ličnu i porodičnu priču, i kao takav na svakom koraku odiše iskrenom emocijom utkanom u savršen dizajn i toplinu enterijera, gdje se svaki gost osjeća od prvog momenta zaista kao kod kuće. Zvuči kao kliše, ali kad biste jednom ušli u ovaj hotel, ostali biste mu vjerni prilikom svake posjete Tivtu i Crnoj Gori.

Udaljen pedeset metara od mora.

Otvoren u julu, 2022., kroz autentičan dizajn i hrabri pristup poslovanju, već se pozicinirao visoko na ljestvici turističke ponude Boke. Neki ga zbog imena nazivaju oazom rascvjetalih emocija, pa je i slogan nastao iz takvog opisa – Blooming emotions in the heart of Boka. A, emocije, njih prenose zaposleni kroz osmjeh i neposredan pristup svakom gostu pojedinačno. Personalizovana usluga je u startu bila podrazumijevajuća, ali zahvaljujući gostima, cijeli tim ovog šarmantnog hotela zna da je na pravom putu da učini uslugu posve drugačijom.

Sadržaj hotela, osim devet deluks soba, i šest apartmana (koji nose nazive cvijeća) čine i dva restorana: 360° Rooftop Bar & Restaurant, sa pogledom na zalazak sunca i La Bohème, fajn dajning mjesto, sve više prepoznato po dobrom izboru lajv nastupa priznatih muzičara iz Crne Gore. Koncept same kuhinje je osmišljen na bazi unikatnog menija, koji se zasniva na fuziji mediteranskih i ukusa iz različitih krajeva svijeta, čime je stvorena dosta smjela i zasigurno posebna sinergija kulinarskih specijaliteta. Idealno mjesto možda ne postoji, ali La Fleur Boutique Hotel je itekako blizu tome.

SPA centar, sa svojim sadržajima je mjesto gdje svaki gost može da odvoji vrijeme samo za sebe, uz šum vode i umirujuću muziku, ali i uz masažu koju pružaju diplomirani fizioterapeuti. Koncept samog SPA je zaista opravdao i nam- jenu u skladu sa samim značenjem – Sanus per Aquam.

https://www.lafleurhotel.com/

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :