Kristalno čisto more Brela uz aparthotel Sunčeva Postelja koji morate posjetiti ovo ljeto!

/
img

Obgrljen gustom borovom šumom koja pruža apsolutni mir, izdignut iznad samoga plavog Jadrana u kojega pogled budi maštu te smješten u neposrednoj blizini prelijepih i svjetski poznatih breljanskih plaža – idealno je mjesto za odmor iz snova. Ovaj zadivljujući aparthotel „Sunčeva Postelja”, rezultat je ambiciozne vizije vlasnika zahvaljujući kojoj mnogobrojni turisti iz cijelog svijeta uživaju u jedinstvenom doživljaju Jadrana i rado mu se vraćaju.

Aparthotel „Sunčeva Postelja” broji 12 smještajnih jedinica, od čega su čak polovica luksuzni apartmani s panoramskim pogledom na more, s čijih balkona pogled oduzima dah i daje osjećaj kao da Vam je cijeli Jadran s otocima na samom dlanu. Ostalih 6 smještajnih jedinica su većinom studio apartmani i dvokrevetna soba iz kojih ćete također moći uživati u ljepotama Jadranskog mora na kojega ćete imati bočni pogled.

Koji god apartman ili sobu da izaberete, jedno je sigurno – uživat ćete u udobnosti i dizajnu interijera.

Svaki luksuzni apartman raspoređen je na način da ima veliki dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, SAT TV te dodatnim velikim balkonom s panoramskim pogledom na more i odvojenu spavaću sobu s velikom kupaonicom s balkonom iz koje se također pruža panoramski pogled na more. Kuhinja je potpuno opremljena, a u sklopu nje je blagovaonica. Luksuzni apartman može smjestiti dvije odrasle osobe, dvoje djece te dječji krevetić.

U sastavu ovog prekrasnog breljanskog aparthotela nalaze se još i hotelski restoran i caffe bar „Delicia” te wellness i fitness prostor namijenjen gostima, a pred samim hotelom nalazi se i plaža. Također, pred hotelom sa sjeverne strane, uz samu cestu, nalazi se i parking.

U teretani hotelskog fitnes kutka omogućeno je svim gostima hotela besplatno i vremenski neograničeno korištenje svih sprava za vježbanje. U wellness kutku možete uživati u raznovrsnoj ponudi masaža i drugih tretmana tijela, lica, ruku i nogu, a za sve one kojima visoke ljetne temperature nisu dovoljne na raspolaganju je i sauna.

Na recepciji hotela možete dogovoriti transfere, razne izlete, izlete brodom, najam čamaca i glisera, rafting i još mnogo toga kod hotelskih partnera, dok sam hotel iznajmljuje vlastite bicikle i SUP-ove.

Kontaktirajte hotel Sunčeva Postelja
Podrače 13A, 21322 Brela
GPS: 43°22’29.4″N 16°55’14.1″E

Tel: +385 (0)21 604 320 (Recepcija)
Mob: +385 (0)95 582 0685 (Manager/Recepcija)
Mob: +385 (0)98 34 37 47 (Direktor)
E-mail: [email protected]

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :